Jegyvásárlás

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Itt vásárolhatod meg a bérleted vagy napijegyed a Fekete Zaj Fesztiválra. Kérjük add meg, hogy miből hány darabot szeretnél, majd a felugró panelen add meg a vásárláshoz szükséges adatokat. Ezt követően választhatsz, hogy e-jegyet, vagy kézbesítést szeretnél kérni, a fizetési opcióknál pedig bankkártyás, vagy OTP Szép kártyás (szabadidő és szálláshely zseb) opciókat találsz. Ezután átirányítunk a fizetési oldalra, majd sikeres fizetés után (e-jegy esetén) e-mailben kapod meg a jegyeket.

A felületet partnerünkkel, a Tixával közösen üzemeltetjük, ők küldik majd a visszaigazoló e-mailt és a Szerződési Feltételekben is találkozhatsz a nevükkel.

Közvetlenül a Tixa oldalán is vásárolhatsz, ide kattintva.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]