Szervezd velünk a Fekete Zajt 2021-ben is!

3 000 Ft100 000 Ft

Ended!

Cél: 1 500 000 Ft


Gyűjtött: 950 000 Ft


Adományozók: 50

kacsalizátor (3 000 Ft)
Az első lépés (néha a legfontosabb). A neved megjelenik a fesztivál programfüzetében a támogatók között.

helyén van a szíved ebben a pólóban (10 000 Ft)
Egy kizárólag a támogatóknak készült pólóval (a méretről egyeztetünk veled előzetesen) és egy plakáttal háláljuk meg a közreműködésed, valamint a neved felkerül a támogatói listára. Ez a csomag csak augusztus 10-ig választható.

Fogadj örökbe egy Zajongót! (25 000 Ft)
Egy kizárólag a támogatóknak készült póló jár neked és természetesen a támogatói listára is felkerülsz. Ennek a csomagnak az a különlegessége, hogy minden ilyen adomány után eggyel több bérletet tudunk felajánlani a válság miatt nehéz helyzetbe került Zajongók fesztiváloztatására bevezetett szociális pályázat keretében.

Boldogságoth (50 000 Ft)
Támogatói póló, egy plakát és ebéd a jutalmad. Természetesen a támogatói listára is felkerülsz, illetve a neved megjelenik az egyik installációnkon is.

Mátrai dimenzióváltó (100 000 Ft)
Több síkon is felfuttatod a Zajt! Ha ezt a csomagot választod, akkor (a korábban felsorolt ajándékok mellett) szervezünk neked egy közös csónakázást a kedvenc fellépőddel, valamint tiszteletbeli stábtagként szerepelsz majd a programfüzetben, illetve a neved megjelenik az egyik installációnkon is.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁSRA?

A Fekete Zaj szervezése során célunk a folyamatos értéknövelés, a közösségépítés és a különleges művészeti értékkel bíró produkciók bemutatása. Ehhez idén először nyertünk pályázati támogatást, de az, és a vendéglátásból származó minimális haszon is csekély segítség a célok eléréséhez. Az elmúlt évek során az önkéntesség és a közösség támogatása rengeteget segített a fesztivál fenntartásában, így idén is arra kérünk mindenkit, aki teheti, álljon mellénk.

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

Ha jegyet váltasz és eljössz a Mátrába zajongani, már segítettél. Ha ezen felül is szeretnéd támogatni a Fekete Zaj megvalósulását és épülését, ezen a felületen megteheted.

// Ha olyan szolgáltatással segítenél, amit a fesztivál egyébként is igénybe venne, köszönettel elfogadjuk és támogatói igazolást állítunk ki róla.//

MIRE HASZNÁLJUK A BEFOLYT ÖSSZEGET?
Az idei célunk: ELVARÁZSOLT KACSATÓNIA FULLRATÖLTVE
Tavaly nektek köszönhetően portállá változott a híd, hangvezérelt interaktív installáció és koncerthelyszín lett a Sástó két szigete, ezt szeretnénk idén kiteljesíteni. A fullratöltött Kacsatónián minden híd egy portál, újabb izgalmas installációk várnak titeket, a fellépő művészeket pedig egy mini színpad. 

HOGY ÁLL ÖSSZE A FESZTIVÁL KÖLTSÉGVETÉSE? 
Kiadások:
37% – fellépők útiköltsége és tiszteletdíja
35% – terület és szálláshelyek bérleti díja
13% – technika, installációk
11% – stáb, személyzet
4% – marketing

Bevételek:
58% – jegybevétel
19% – szálláshelyek értékesítése
11% – vendéglátásból származó részesedés
2% – merchandise
10% – közösségi támogatás – SZÁMÍTUNK RÁD!

MIT LEHET ELÉRNI KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁSSAL?

2019-ben nektek köszönhetően jött létre a Delta színpad, tavaly már nagyon látványos külsőt kapott a Kacsatónia – az idei fejlesztések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a művészek számára komfortosabb, a közönség számára még inspirálóbb legyen a Kacsatónia, nem beszélve arról, hogy még több nappali programot szervezhetünk ide. Elképesztően büszkék vagyunk arra, hogy a Zaj közössége egy ilyen támogató közeg, a ti segítségetekkel irányt mutathatunk szélesebb körben is, láttatva, hogy mit lehet elérni az összefogás erejével. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a közösségi támogatás egy elfogadott és népszerű finanszírozási formává váljon a magyar zenei színtéren, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. A támogatásokat – a korábbi évekhez hasonlóan – a fesztivál társszervezője, a Szinkron Közhasznú Egyesület kezeli.

Köszönjük!